Rolls-Royce u neočekivanom okruženju VIDEO

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolls-Royce u neočekivanom okruženju VIDEO

Cullinan je prvi SUV u 114 godina dugoj istoriji "kralja" luksuzne klase Rolls-Roycea. Pogledajte kako izgleda kada se RR nađe na mestu gde ga nikad ne biste zamislili.

Reporter CNN testirao je Cullinan u uslovima za koje je napravljen, bar u praksi, jer ispod odvažnog dizajna i luksuznog enterijera nalazi se SUV.

Tako se ovaj Rolls-Royce vredan 285.000 evra našao u brdima Vajominga gde je pokazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osim što je udobna krstanica, Cullinan može da odgovori i izazovima Majke prirode.

Cullinanu ne nedostaje samopouzdanje na zahtevnijim putevima od Francuske rivijere, vidi se da to nije Phantom sa povišenim klirensom, ali je jasno i da ima nedostatke u odnosu na limuzinu na kojoj je baziran.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.