Rolls-Royce u neočekivanom okruženju VIDEO

Cullinan je prvi SUV u 114 godina dugoj istoriji "kralja" luksuzne klase Rolls-Roycea. Pogledajte kako izgleda kada se RR nađe na mestu gde ga nikad ne biste zamislili.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2018.

14:20

Rolls-Royce u neočekivanom okruženju VIDEO

Reporter CNN testirao je Cullinan u uslovima za koje je napravljen, bar u praksi, jer ispod odvažnog dizajna i luksuznog enterijera nalazi se SUV.

Tako se ovaj Rolls-Royce vredan 285.000 evra našao u brdima Vajominga gde je pokazao da osim što je udobna krstanica, Cullinan može da odgovori i izazovima Majke prirode.

Cullinanu ne nedostaje samopouzdanje na zahtevnijim putevima od Francuske rivijere, vidi se da to nije Phantom sa povišenim klirensom, ali je jasno i da ima nedostatke u odnosu na limuzinu na kojoj je baziran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: