Rolls Royce Wraith sa dvobojnom kolor šemom u crnoj i crvenoj boji

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolls Royce Wraith sa dvobojnom kolor šemom u crnoj i crvenoj boji

Na Pebble Beach Concourse d’Elegance događaju britanski proizvođač luksuznih vozila Rolls Royce je predstavio jednu specijalnu ediciju modela Wraith. Reč je je specijalnom kupeu koji je kreiran u dve boje odnosno crveno crnoj kolor šemi.

Ova kolor šema luksuznom britanskom automobilu obezbeđuje veoma sportski izgled kada se poredi sa stilski veoma prijatnim ali monotonim kolor šemama koje viđamo na RR vozilima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Wraith pokreće V12 motor koji je uparen sa osmostepenom automatskom transmisijom kompanije ZF. Motor može da razvije 624ks snage što je dovoljno za ubrzavanje od 0 do 100km/h za 4.4 sekunde.

foto © autoblogvia.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.