Zavirite u novi Renault 4: Prve slike kokpita električne četvorke FOTO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 21:09

Zavirite u novi Renault 4: Prve slike kokpita električne "četvorke" FOTO

Dominiraju digitalna instrument tabla i ekran multimedijalnog sistema.

Posle "petice", francuska kompanija će za električno doba vratiti u život još jednu legendu – Renault 4. Ovaj auto će doći na tržište kao električni krosover i imaće sličnu tehnologiju kao Renault 5 jer dele istu mehaničku platformu, što znači da bi snaga trebalo da iznosi od 95 do 150 KS u zavisnosti od verzije i da će automobil imati osnovni pogon na prednje točkove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Renault takođe najavljuje verziju sa 4×4 pogonom. Baterije će takođe biti od 40 i 52 kWh, verovatno sa oko 400 kilometara autonomije za varijantu sa baterijom većeg kapaciteta.

Ranije su se pojavile patentne fotografije nove "četvorke" koje prikazuju spoljašnjost vozila, a sada su društvenim mrežama počele da kruže prve fotografije unutrašnjosti, koja je takođe slična "petici".

Dva ekrana dominiraju, digitalna instrument tabla i multimedijalni sistem. Komande automatskog menjača se nalaze iza volana, a funkcijska dugmad su raspoređena ispod ventilacionih otvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.