Vozite se Arkanom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozite se "Arkanom"

Renoov prvi kupe-krosover je premijerno prikazan na sajmu automobila u Moskvi

Nakon najave i tizer fotke, evo i cele "reno arkane", prvog kupe-krosovera ovog francuskog proizvođača.

Novi "reno" je premijeru imao na moskovskom sajmu automobila, jer će se upravo na ruskom tržištu ovaj automobil prvo prodavati. Početak prodaje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zakazan za narednu godinu, a kasnije je očekuje prodaja i u ostatku sveta.

"Arkana" pripada najkonkurentnijem C-SUV segmentu, u kome je sve više kupe-krosover modela, poput "BMW-a X4, koji smo testirali prošle godine.

Reno najavljuje vrhunski balans između elegancije sedana i čvrstoće SUV-a. Povišeni klirens, veliki točkovi – do 19 inča, kao i pogon na sva četiri točka omogućiće mu da se spusti sa asfalta, bez obzira na vremenske uslove, što je prilično bitno za rusko tržište.

Za sada nije poznata kompletna gama motora, ali se zna da će se ugrađivati novi 1,3-litarski turbo benzinac, razvijen u saradnji sa Mercedesom.

Inače, Rusija je jedno od bitnijih tržišta za Reno grupaciju, s obzirom da je francuski gigant vlasnik Avtovaza, proizvođača "lade". Grupacija je u 2017. držala skoro trećinu najprostranijeg tržišta na svetu – udeo Lade je bio 19,5 odsto, a Renoa 8,5.

"Reno arkana" se za sad neće prodavati na evropskom, pa tako ni na našem tržištu, što je potvrdila predstavnica za medije lokalne Renoove kancelarije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.