TRAGIČNA SUDBINA MLADIĆA (18) Smrtonosna nesreća kod prestonice odnela jedan život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 18:57

TRAGIČNA SUDBINA MLADIĆA (18) Smrtonosna nesreća kod prestonice odnela jedan život!

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je iz nepoznatih razloga automobill udario u stablo.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu, 16. decembra, u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke “reno”.

Nesreća se dogodila u jutarnjim satima u 4:05 u mestu Potkraj kod Breze, do koje je došlo kada je mladić (18) izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stablo, potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

U automobilu je sa 18-godišnjim mladićem bio i suvozač (20).

Pripadnici MUP-a ZDK odmah su izašli na mesto nesreće zajedno sa hitnom pomoći, nakon čega su povređeni mladići prebačeni u Dom zdravlja Breza.

Vozač je nažalost podlegao teškim telesnim povredama, a suvozač koji je lakše povređen, prebačen je u Kantonalnu bolnicu u Zenici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.