Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2024, 18:06

“Svaka žena je lepa, ali ako ste glupi, lepota je hendikep”: Snažna poruka Monike Beluči koju morate da pročitate

“Svaka žena je lepa na svoj način, ali ako ste glupi, lepota je hendikep”, smatra italijanska glumica i vanvremenska lepotica Monika Beluči.
Jedna od najlepših žena sveta, italijanska glumica i manekenka, koja trenutno promoviše film „Bitlđus“ (u režiji njenog partnera Tima Bartona) i igra u predstavi o operskoj divi Mariji Kalas, govorila je u intervjuu za Novi magazin o svojoj karijeri, ljubavi prema glumi, posetama Beogradu.
„Još od malena volela sam modni dizajn. Filmom sam počela da se bavim na nagovor nekolicine prijatelja i saradnika, u sadejstvu s mojim instinktom i radoznalošću. U početku nisam znala da li sam još uvek model, ili sam postala glumica. Želela sam da budem glumica, ali je u to bilo...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.