Infinum je prva hrvatska developerska agencija sa sertifikatom Poslodavac Partner

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Maj.2024, 12:11

Infinum je prva hrvatska developerska agencija sa sertifikatom Poslodavac Partner

„Ponosni smo na ovaj sertifikat jer dokazuje da se ulaganje u zaposlene, kao i u razvoj zdrave kulture unutar kompanije isplatio. Na tome kontinuirano radimo poslednjih 18 godina, a osim nagrada, rezultat tog rada je i visoki stepen poverenja među timovima i zaposlenima, naravno, kao i uspesi u svakodnevnom poslovanju. Ovo priznanje nas motiviše da nastavimo u istom smeru i pružimo najbolje uslove svim zaposlenima“, rekla je Tanja Bulbuk Jergović, potpredsednica Uprave za upravljanje ljudskim resursima u Infinumu.
Ovo nije prva Infinumova nagrada za ljudske resurse; ove su godine po šesti put primili nagradu Najbolji poslodavac, koju dodeljuje portal MojPosao, a biraju upravo zaposleni.
„Infinum...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.