Izvor: Sportal.rs, 10.Maj.2024, 12:20

Lola Smiljanić ponovo u reprezentaciji Srbije!

Još nešto više od mesec dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u fudbalu. Znamo svi, Srbija je u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a u susret Euru 2024 u toku je Evropsko prvenstvo u malom fudbalu! Srbija igra i ovo takmičenje!
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Otišli su u Kišinjev "da niko ne zna", sad Srbija prati sve prenose: Deki, Boske, Baranin, Čava, Lola i drugari u osmini finala Evropskog prvenstva!

Izvor: Sportal.rs, 11.Maj.2024, 09:42

U Kišinjevu održava se Evropsko prvenstvo u malom fudbalu, ne futsalu, već sportu koji se zove socca. To je "balonski mali fudbal", šest na šest sa autima, bez martinela i dva poluvremena koja traju po 20 minuta. Srbija u Moldaviji ima najzvučniji tim, čine ga Dejan Milovanović, Milan Smiljanić,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.