TEŽAK SUDAR na Bulevaru Nikola Tesla

Izvor: NiskeVesti.rs, 11.Okt.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK SUDAR na Bulevaru Nikola Tesla

Kako Niške Vesti saznaju, jutros oko 7 sati i 30 minuta, dogodila se saobraćajna nesreća na Bulevaru Nikole Tesle kod skretanja za Duvansku industriju. Lakše povređeno četiri lica.

 U sudaru su učestvovala dva dvozila, reno megan i volvo , a povređene su četiri osobe.
Meganu je prednji deo vozila potpuno uništen dok je volvou stradao zadnji desni deo automobila.
U Policijskoj upravi Niš saopštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << da je uviđaj  izvšen , a o celom događaju obavešteno je i niško tužilaštvo.
U Kliničkom centru Niš kažu da su svi povređeni dobro i da nisu zadobili teške telesne povrede. Posle pregleda u Urgentnom centru, pušteni su kućama, dodaju iz KC Niš.

Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dete i troje odraslih povređeni u udesu u Nišu

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2016

U sudaru dva automobila koji se jutros u 7.30 dogodio u Bulevaru Nikole Tesle u Nišu povređene su četiri osobe, među kojima i jedno dete..."U sudaru su učestvovala vozila volvo i reno niških registarskih tablica. Uviđaj je u toku, tako da uzroci nezgode još nisu poznati", rečeno je agenciji...

Nastavak na N1 televizija...

U udesu povređene tri osobe i jedno dete

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Okt.2016

Kako je saopštila PU Niš, u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros u 7.35 minuta na Bulevaru Nikole Tesle, kod skretanja za „Duvansku industriju“, četiri osobe su povređene, od kojih je jedno dete...Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozilo „reno megan“ karavan u sustizanju udarilo...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.