Sudar šlepera i auta na putu Gornji Milanovac-Čačak FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 14:48

Sudar šlepera i auta na putu Gornji Milanovac-Čačak FOTO

Na magistralnom putu od Gornjeg Milanovca ka Čačku, u mestu Brđani došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putnički automobil i šleper.

"Do udesa je došlo kada je vozač šlepera proklizao u krivini, prešao u suprotnu traku i sudario se sa automobilom reno klio koje mu je dolazilo u susret", rekao je jedan od očevidaca za Rinu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi povređena je žena koja se nalazila na mestu suvozača u putničkom vozilu. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kolima Hitne pomoći prebačena u Gornji Milanovac u bolnicu i njeno stanje je stabilno.

Saobraćaj na ovoj deonici odvijao se usporeno dok policija nije izvršila uviđaj, a vozila sa magistralnog puta premeštena su na proširenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.