Izvor: Blic, 13.Maj.2021, 16:06

Vozač zaglavljen, DVE DEVOJKE PROLETELE KROZ ŠOFERŠAJBNU: Detalji udesa na autoputu, autobus zamalo PREŠAO NA SUPROTNU STRANU!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na autoputu blizu Bubanj Potoka sudarili su se putnički autobus i dva putnička vozila. Auobus je potpuno skliznuo sa saobraćjne trake, probio bankinu, nagnuo se na levu stranu i umalo nije pao na suprotnu stranu kolovoza!
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA AUTO-PUTU ZA NIŠ: Dve devojke proletele kroz šoferšajbnu, vozač zaglavljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Povređeno 6 osoba u saobraćajnoj nesreći..U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na autoputu blizu Bubanj Potoka sudarili su se putnički autobus i dva putnička vozila. Autobus je potpuno skliznuo sa saobraćajne trake, probio bankinu, nagnuo se na levu stranu i umalo nije pao na suprotnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.