Ruska verzija novog Renault Sandero modela zvanično najavljena

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska verzija novog Renault Sandero modela zvanično najavljena

Malo pred zvanični početak sajma automobila u Moskvi ove godine, francuska kompanija Renault je izdala prve fotografije novog Sandero hečbeka koji je specijalno dizajniran za rusko tržište. Proizvodnja ovog modela je već počela u fabrici AvtoVAZ.

Ruska verzija nove generacije Renault Sandero modela će biti u dlerskim salonima od početka jeseni odnosno od 4. septembra ove godine. Nova generacija Sandera će biti dostupna sa benzinskim motorima zapremine 1.2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i 1.6L koji razvijaju 73 i 80ks snage respektivno. Pored toga, u ponudi će biti i nova 1.5L dizel jedinica koja razvija 84ks snage. Sve verzije novog Sandero modela će biti opremljene manuelnom transmisijom.

foto © Renault
Pogledaj vesti o: Renault,   Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.