Reno neće proizvoditi jeftine automobile

Izvor: NaDlanu.com, 23.Nov.2011, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reno neće proizvoditi jeftine automobile

PARIZ, 23. novembra 2011. (Beta) - Francuski proizvodjač automobila Reno demantovao je u sredu da će početi proizvodnju jeftinog automobila od 2.500 evra koji bi se prodavao u zemljama u razvoju, piše francuski dnevnik Tribin.

PARIZ, 23. novembra 2011. (Beta) - Francuski proizvodjač automobila Reno demantovao je u sredu da će početi proizvodnju jeftinog automobila od 2.500 evra koji bi se prodavao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u zemljama u razvoju, piše francuski dnevnik Tribin.Zvaničnik kompanije Žerar Deturbe potvrdio je da će Reno početi proizvodnju jeftinog automobila za indijsko tržište, ali je rekao da se ne radi o ultrajeftinom modelu "kosta" od 2.500 evra o kojem su spekulisali mediji u Francuskoj.Za indijsko tržište proizvodiće se novi mali i ekonomični automobil koji će biti konkurent Nisanovoj "mikri", ali se još ne zna cena tog automobila. Mikra košta oko 5.900 evra.Očekuje se da će novi Renoov model u svakom slučaju biti jeftiniji od sada najjeftinijih modela u ponudi te kompanije, ali i od modela "logan" Renoove ćerke-firme Dačije.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reno demantuje da će proizvoditi automobil od 2.500 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2011

PARIZ - Francuski proizvođač automobila Reno (Renault) demantovao je danas da će početi proizvodnju jeftinog automobila od 2.500 evra koji bi se prodavao u zemljama u razvoju, piše francuski dnevnik Tribin (La Tribun).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Renault demantovao da će proizvoditi auto od 2.500 evra

Izvor: AutoBlog, 24.Nov.2011, 18:49

Agencija Beta piše da je francuski proizvođač automobila Reno (Renault) danas demantovao da će početi proizvodnju jeftinog automobila od 2.500 evra koji bi se prodavao u zemljama u razvoju.Zvaničnik kompanije Žerar Deturbe (Gerard Detourbet) potvrdio je da će Reno početi proizvodnju jeftinog...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.