Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Mar.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reno i sindikati se dogovorili o otpuštanju

Uprava francuskog proizvođača kola Renoa (Renault) objavila je danas da je sa vodećim sindikatima postigla sporazum o smanjenju radne snage i kresanju rashoda da bi opstla proizvodnja u Francuskoj. Reno se, kao i drugi evropski proizvođači, muči da ostane konkurentan na svetskom tržištu jer je tražnja u Evropi slaba. Prodaja automobila u Evropi u padu je već više od tri godine i januara je pad iznosio gotovo osam odsto. U Francuskoj se zbog rigidnih ugovora ...
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čak 7.500 radnika napustiće Reno u Francuskoj

Izvor: Kamatica.com, 13.Mar.2013

Uprava francuskog proizvođača automobila Reno je sa vodećim sindikatima postigla sporazum o smanjenju radne snage za 7.500 radnika u naredne tri godine i kresanju rashoda da bi opstala proizvodnja u Francuskoj..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.