Renault priprema unapređenja za Renault Laguna Coupe model sledeće godine

Izvor: Moto.rs, 08.Dec.2011, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault priprema unapređenja za Renault Laguna Coupe model sledeće godine

Kako se tekuća godina približava svom kraju, Renault je veoma zauzet pripremanjem i predstavljanjem jednog za drugim unapređenja za svoje postojeće modele. Nakon osveženog modela Scenic i Grand Scenic višenamenskog vozila, te nove Floride edicije Megane kabriolet modela sada je vreme da model Laguna dobije facelift, tri godine nakon inicijalnog predstavljanja. Verzija „Collection 2012“ Laguna Coupe modela je svoj debi imala na sajmu u Bolonji i tada je viđeno da je generalno...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laguna Coupe 2012: diskretne izmene

Izvor: B92, 08.Dec.2011

Nakon tri godine od predstavljanja, Renault Laguna Coupe dobija fejslift tretman. U pitanju su suptilne promene, uobičajene za intervencije na modelima koji su na polovini svog životnog veka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.