Renault objavio rezultate poslovanja za prvih šest meseci ove godine

Izvor: Moto.rs, 29.Jul.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault objavio rezultate poslovanja za prvih šest meseci ove godine

Renault je objavio rezultate poslovanja kompanije za prvu polovinu 2014. godine. Sa 1.365.988 vozila prodatih širom sveta do kraja juna, broj novih registracija Renault putničkih i lakih komercijalnih vozila se uvećao za 4.7%.

U prvih šest meseci snažan učinak grupe u Evropi, podržan novim modelima je omogućio kompaniji da poveća svoj udeo na evropskom tržištu za 1.0% i da neutrališe pad koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je zabeležen na tržištima u razvoju. Grupa je u prvoj polovini ostvarila prigode koji su u iznosu od 19.82 milijardi evra što je za 3.0% manje nego u prvom kvartalu prošle godine. Automobili su učestvovali u prihodima sa 18.74 milijarde evra pri čemu je to 3.3% manje nego u prethodnoj godini u istom periodu. Ovaj pad je uglavnom nastao usled nepovoljnih uticaja kada je reč o odnosu valuta.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nissan objavio rezultate poslovanja kompanije u prvoj polovini godine

Izvor: Moto.rs, 29.Jul.2014

Nissan Motor Co je najavio finansijske rezultate za tromesečni period koji je okončan 30. juna ove godine. Operativni profit kompanije je porastao za prvi kvartal fiskalne 2014. godine i predstavlja marginu od 5% kada je reč o neto prihodima...Nissan je nastavio da pravi progres kada je reč...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.