Ministarka državne uprave sa šefom ODIHR-a o lokalnim izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2024, 15:57

Ministarka državne uprave sa šefom ODIHR-a o lokalnim izborima

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević razgovarala je danas sa ambasadorom Lambertom Zanijerom, šefom Posmatračke misije Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) o predstojećim lokalnim izborima.
Ministarka Žarić Kovačević je rekla da je ministarstvo na čijem je čelu uvek bilo spremno da implementira ODIHR preporuke, a koje su se odnosile na delokrug rada ministarstva, te da su efekti toga jasno vidljivi.
Zahvalila je ambasadoru Zanijeru na partnerskoj saradnji i naporima koje misija ODIHR-a ulaže u unapređenje kvaliteta izbornih procesa na svim nivoima, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.
Ministarka...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić razgovarao sa Zanijerom o unapređenju izbornog procesa

Izvor: Danas, 20.Maj.2024

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas u Beogradu sa šefom Posmatračke misije ODIHR Lambertom Zanijerom o predstojećim lokalnim izborima u Srbiji i informisao ga o realizaciji poslova iz nadležnosti MUP na unapređenju izbornog procesa kao i o saradnji radnih grupa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.