Renault SUV Sa sedam sedišta će biti pozicioniran ispod Espace modela

Izvor: Moto.rs, 15.Mar.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault SUV Sa sedam sedišta će biti pozicioniran ispod Espace modela

Renault je objavio neke preliminarne detalje koji se odnose na SUV D segmenta koji će biti pozicioniran iznad nedavno predstavljenog Kadjar modela. Viši potpredsednik komapnije Renault za marketing Michael Van der Sande je rekao da će SUV sa sedam sedišta slediti istu strategiju naziva koja je korišćena kod Captur i Kadjar modela.

To znači da će vozilo da se zove na slovo K ili C od čega je Koleos jedno od mogućih rešenja. Ovaj model neće biti pozicioniran >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << na vrh opsega Renaulta već će ovi model biti pozicioniran ispod modela Espace koji će ostati model pozicioniran najviše u liniji ove kompanije. Ovaj model će primarno biti namenjen azijskom tržištu odnosno na tržištima na kojima Espace nije dostupan. Renault obećava da će ovaj model biti ipak mnogo više od samo uvećanog Kadjar modela.

foto © Renault
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.