Renault Latitude 2011

Izvor: B92, 09.Jun.2010, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault Latitude 2011

Na autosalonu u Moskvi krajem avgusta Renault će nam pokazati luksuznu zamenu zanemoćalog Vel Satisa – limuzinu Latitude.



Građen na produženoj platformi Lagune, Latitude je dug 4.890 mm, širok 1.830 i visok 1.490, što znači da je od sestrinskog modela Lagune duži 195 mm, 19 mm širi i 45 mm viši.

Na istoj platformi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Renaultov partner Samsung gradi limuzinu SM5 koja se, sudeći prema fotografijama, od Latitudea razlikuje tek po izgledu rešetke hladnjaka.

Renault za sada ne navodi tehničke detalje, ali za očekivati je da će Latitude pogoniti ista linija dizelskih i benzinskih motora kao i Lagunu.

Što se tiče luksuza, on će se manifestovati kroz dodatnu opremu u obliku trozonskog klima-uređaja, kožom presvučenih sedišta sa funkcijom masaže, Bose premium audio sistema itd.

Nakon premijere u Moskvi, automobil ćemo moći da vidimo na oktobarskom autosalonu u Parizu, dok bi prodaja na jesen trebalo da započne u Africi, Aziji, Turskoj, Australiji, Meksiku i nešto kasnije Evropi.

Izvor - T-Portal

Polovnjak: Renault Vel Satis 2.2 dCi

Novi Renault Master

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Renault predstavio novu limuzinu Latitude

Izvor: Autoportal.rs, 10.Jun.2010, 09:59

Renault je predstavio novu limuzinu Latitude koja će zameniti model Vel Satis. Od strane Renaulta je označena kao najnovija evropska porodična limuzina koja će krajem avgusta biti predstavljena na salonu automobila u Moskvi.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.