RENO  NAJAVLJUJE : Renault 5 Roland Garros  Special Edition

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:39

RENO NAJAVLJUJE : "Renault 5 Roland Garros Special Edition"

Čelni ljudi otvorenog prvenstva Francuske u saradnji Renom, odlučili su da naprave specijalnu verziju njihovog modela "5" koji će nositi naziv "Renault 5 Ronald Garros"

Ljudima iz Ronald Garosa nije strano da marketinški na svaki način pokušavaju da promovišu svoj bred, i jedan od najznačajneg sportskog događaja u Franskuskoj. Pa se tako godinama u nazad mogao videti niz specijalnih izdanja marke "Pežo" sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oznakama prestižnog teniskog turnira. Sada je na red došao drugi Francuski gigant koji će svoj nojnoviji model Reno 5 praviti u specijalnom izdanju "Renault 5 Ronald Garros Special Edition"

Za sad samo kao prototip nadolazećeg Renoa 5, ali FrancuskI gigant  kaže da je ovo „posebna verzija French Open-a i pregled budućeg proizvodnog modela“. Potpuno električni Renault 5 će debitovati sledeće i  godine kako bi ostao u trci za konkurencijom: MINI Cooper Electric, Peugeot e-208, Fiat 500e i MG4.

Što se tiče  verzije Rolan Garosa, postoji nekoliko detalja koji se razlikuju od standardnog modela. Renault mu je dao novu boju sa satensko crnim krovom u kontrastu sa metalik belom karoserijom.

Tu je i ne izostavan logo Rolan Garosa sa pozadinskim osvetljenjem na bočnim ventilacionim otvorima, u kombinaciji sa krstom Svetog Andreja - ikoničnim delom dizajna stadiona Rolan Garosa.

New Renault 5 Roland Garros previews special edition model | Auto Express https://t.co/KDSxARZRCz

— AutoSphere (@Autosphere_) May 18, 2023

Renault 5 Rolan Garos biće izložen na turniru od 22. maja do 11. juna, zajedno sa novim Renault Espace E-Tech i konceptnim automobilom Renault 4EVER Trophi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.