Pijan i bez vozačke, bežao policiji i sleteo u kanal

Izvor: OkRadio.rs, 06.Dec.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan i bez vozačke, bežao policiji i sleteo u kanal

B. Š. (26) iz Novog Sada doveden je u Prekršajni sud, u skraćenom postupku, zbog sumnje da je učinio više saobraćajnih prekršaja. On je, bez vozačke dozvole i pijan, vozio "reno" kome je istekla registracija, u periodu kada mu je bilo zabranjeno učešće u saobraćaju.     Uprkos jasnom i nedvosmislenom znaku saobraćajne policije da zaustavi automobil, B. Š. je pokušao  da pobegne, ali je sleteo sa kolovoza u odvodni kanal.   Prekršajni sudija izrekao mu je kaznu zatvora od ukupno 67 dana, budući da nije mogao da plati novčanu kaznu od 37.000 dinara, pa je i ona preinačena u zatvorsku.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vozio pijan i bez dozvole, pa sleteo u kanal

Izvor: NoviSad.com, 07.Dec.2016, 11:02

B. Š. (26) sa područja Novog Sada doveden je u Prekršajni sud, u skraćenom postupku, zbog sumnje da je učinio više saobraćajnih prekršaja. foto: A. K..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.