Novi Renault Captur stigao u Srbiju

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Renault Captur stigao u Srbiju

Kompanija Renault Nissan Srbija predstavila je potpuno novu generaciju modela Renault Captur. Time je označen i zvaničan početak prodaje ovog automobila u našoj zemlji.

U odnosu na prethodnika, Captur je produžen, ima nešto više mesta u kabini i najnoviju tehnologiju iz oblasti bezbednosti ali i komfora.

Za novi Captur nisu predviđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << atmosferski motori, tako da će najslabiji u ponudi biti trocilindarski turbo-benzinac sa okruglo 100 konjskih snaga, koji se ugrađuje i u novi Clio, piše Auto magazin.

Ko želi više snage, može da se opredeli za verziju sa 1.3 turbo-benzincem od 130 "konja", koji će, osim sa manuelnim šestostepenim, biti dostupan i sa sedmostepenim automatizovanim EDC menjačem sa dve lamele. Na žalost, najjača verzija ovog istog motora od 154 konjske snage za sada neće biti dostupna na našem tržištu.

Naravno, čuveni 1.5 dCi motor je zadržan i dostupan u verzijama sa 95 i 115 konjskih snaga. Jači će moći da se poruči i sa već pomenutim automatizovanim EDC menjačem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.