Galerija: Renault Megane Coupe-Cabriolet za 2014.

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galerija: Renault Megane Coupe-Cabriolet za 2014.

Renault je procenio da su prvi prolećni dani pravi trenutak za lansiranje osvežene varijante modela Megane CC.

Automobili koji predstavljaju kombinaciju kupea i kabrioleta svojom atraktivnošću podižu klasu modela od kojih su nastali na viši nivo i često se približavaju premijum segmentu.

Tipičan primer je Renault Megane CC, koji je nedavno, poput drugih modela iz familije Megane restilizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u skladu sa savremenim korporativnim dizajnom.

Usvajanje novih stilskih detalja, uslovilo je da Megene CC dobije novu masku hladnjaka, sa velikim centralno postavljenim Renault amblemom, i preoblikovane farove, svetla za maglu, branik i poklopac motora.

Ostatak spoljašnjosti automobila ostao je nepromenjen.

Kada je reč o enterijeru, novost je da je Renault Megane CC za 2014. sada opremljen velikim sedmoinčnim ekranom multimedijalnog R-Link sistema. Sadržajima ovog sistema može se pristupiti i preko džojstika koji se nalazi na donjem delu centralne konzole.

Automobil i dalje u ponudi imati čvrsti sklopivi krov, sa velikim panoramskim staklom.

Prvi dani aprila označli su i početak prodaje ovog modela na evropskom tržištu. Francuska kompanija taj povod je iskoristila da kroz promotivni video i niz fotografija podseti potencijalne kupce da Megane CC ima novi dizajn:

Renault Megane Coupe-Cabriolet u Evropi je dostupan u verziji sa 1.2 litarskim turbo-benzinskim motorom sa 130 ks, kao i sa dva 1.6 litarska turbo-punjena dizelaša, sa 110 i 130 ks.

Više fotografija modela Renault Megane Coupe-Cabriolet za 2014. možete pogledati u Galeriji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Galerija: Renault Megane Coupe-Cabriolet za 2014.

Izvor: B92, 04.Apr.2014

Renault je procenio da su prvi prolećni dani pravi trenutak za lansiranje osvežene varijante modela Megane CC...Automobili koji predstavljaju kombinaciju kupea i kabrioleta svojom atraktivnošću podižu klasu modela od kojih su nastali na viši nivo i često se približavaju premijum segmentu...Tipičan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.