Automobili

Petak, 04.04.2014.

13:26

Galerija: Renault Megane Coupe-Cabriolet za 2014.

Renault je procenio da su prvi prolećni dani pravi trenutak za lansiranje osvežene varijante modela Megane CC.

Izvor: B92

Default images

Automobili koji predstavljaju kombinaciju kupea i kabrioleta svojom atraktivnošću podižu klasu modela od kojih su nastali na viši nivo i često se približavaju premijum segmentu.

Tipičan primer je Renault Megane CC, koji je nedavno, poput drugih modela iz familije Megane restilizovan u skladu sa savremenim korporativnim dizajnom.
Usvajanje novih stilskih detalja, uslovilo je da Megene CC dobije novu masku hladnjaka, sa velikim centralno postavljenim Renault amblemom, i preoblikovane farove, svetla za maglu, branik i poklopac motora.

Ostatak spoljašnjosti automobila ostao je nepromenjen.
Kada je reč o enterijeru, novost je da je Renault Megane CC za 2014. sada opremljen velikim sedmoinčnim ekranom multimedijalnog R-Link sistema. Sadržajima ovog sistema može se pristupiti i preko džojstika koji se nalazi na donjem delu centralne konzole.

Automobil i dalje u ponudi imati čvrsti sklopivi krov, sa velikim panoramskim staklom.
Prvi dani aprila označli su i početak prodaje ovog modela na evropskom tržištu. Francuska kompanija taj povod je iskoristila da kroz promotivni video i niz fotografija podseti potencijalne kupce da Megane CC ima novi dizajn:



Renault Megane Coupe-Cabriolet u Evropi je dostupan u verziji sa 1.2 litarskim turbo-benzinskim motorom sa 130 ks, kao i sa dva 1.6 litarska turbo-punjena dizelaša, sa 110 i 130 ks.

Više fotografija modela Renault Megane Coupe-Cabriolet za 2014. možete pogledati u Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

22 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: