Film street i „Veliko plavetnilo večeras u amfiteatru na „Olimpu

Izvor: Studio B, 17.Avg.2011, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Film street" i „Veliko plavetnilo" večeras u amfiteatru na „Olimpu"

Amfiteatar na „Olimpu" (nekadašnji letnji bioskop) večeras će u 20.30 sati ugostiti ljubitelje sedme umetnosti u okviru manifestacije „Film Street", najavljeno je iz opštine Zvezdara

Posetioci će biti u prilici da pogledaju film Lika Besona „Veliko plavetnilo" (Le Grand bleu), koji je inače prvi film (1988) na engleskom jeziku francuskog reditelja.

Žan Reno, Rozana Arket i Žan-Mark Bar će u ovom filmu predstaviti život ronilaca na dah na atraktivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << lokacijama Italije i Grčke.

Manifestaciju organizuje Kancelarija za mlade grada Beograda sa ciljem oživljavanja institucije bioskopa na otvorenom i podsećanja na filmske klasike i drugačije društvene vrednosti, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.