Presudila im ista krivina: Slupali dva Ferrarija, jedan za drugim VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2023, 09:41

Presudila im ista krivina: Slupali dva Ferrarija, jedan za drugim VIDEO

Na snimku nesreće vidi se krhotine koje lete oko automobila, dok na jednom od njih izbija požar.

Težak udes dva Ferrarija dogodio se u subotu popodne u gradu Osimo kod Ankone u Italiji. Prema pisanju italijanskih medija, vozači su izgubili kontrolu nad svojim vozilima i udarili u ogradu, nakon čega se jedno zapalilo.

Prema policijskom izveštaju, uzrok nesreće bi mogla biti neprilagođena brzina, ali policija još istražuje. Na snimku se vidi kako najpre crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ferari sleće sa puta, a prati ga plavi koji je takođe poleteo u vazduh pre nego što je udario u ogradu i zapalio se.

O incidentu su policiju odmah obavestili svedoci udesa, a hitna pomoć je oba povređena vozača prevezla u bolnicu. Prema informacijama iz bolnice, vozači nisu životno ugroženi.

Na mesto udesa stigli su lokalni vatrogasci kako bi ugasili plamen koji je zahvatio plavi automobil.

Prema izveštajima italijanskih službi, vozači su turisti iz Belgije i Holandije koji su bili na odmoru sa prijateljima u regionu Marke. Nije poznato ko je vozio koji automobil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Presudila im ista krivina: Slupali dva Ferrarija, jedan za drugim (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Mar.2023

Na snimku nesreće vidi se krhotine koje lete oko automobila, dok na jednom od njih izbija požar. Težak udes dva Ferrarija dogodio se u subotu popodne u gradu Osimo kod Ankone u Italiji. Prema pisanju italijanskih medija, vozači su izgubili kontrolu nad svojim vozilima i udarili u ogradu, nakon čega...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.