Opozicija tvrdi da se pumpaju cene teretana na otvorenom u Leskovcu, iz vlasti kažu neosnovane kritike

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2024, 13:31

Opozicija tvrdi da se "pumpaju" cene teretana na otvorenom u Leskovcu, iz vlasti kažu neosnovane kritike

U poslednjih 10 dana u Leskovcu su otvorene 3 teretane na otvorenom koje su plaćene oko 12 miliona dinara sa PDV-om, a iz Narodnog pokreta Srbije navode da iz vlasti "pumpaju" cifre oko izgradnje istih i predlažu da ih grade đaci leskovačke Mašinske škole kao deo prakse. Iz kabineta gradonačelnika Leskovca stiže odgovor da su kritike opozicije neosnovane i zlonamerne, a da su cene te jer kupuju sprave moraju da imaju ispunjen standard bezbednosti.
Teretana kod Tehnološkog fakulteta, u Ulici kralja Petra Prvog i naselju Solidarnost otvorene su ovog meseca u Leskovcu. U proseku, kako su saopštili iz Grada Leskovca, jedna je koštala 3,4 miliona, druga 5,3...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.