Zvanično najavljen 2015 Range Rover Evoque kabriolet model

Izvor: Moto.rs, 03.Mar.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično najavljen 2015 Range Rover Evoque kabriolet model

Land Rover je zvanično najavio Range Rover Evoque Convertible koji će uskoro biti uvršten u ponudu ovog proizvođača.

Najavljen Evoque Cabrio konceptom, proizvodni model će postati na svetu prvi premium kompaktni SUV kabriolet, a u prodaji će se pojaviti u toku 2016.

Land Rover još uvek nije objavio veći broj informacija o ovom modelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ali je potvrđeno da je prototip testiran 40 metara ispod ulica Londona u dužini od 42 kilometra u mreži tunela, navodeći da je to omogućilo potpunu privatnost u toku testiranja sa spuštenim krovom.

Specifikacije za sada nisu poznate ali će linija motora najverovatnije biti prenešena sa osveženog Evoque modela koji će biti predstavljen u toku sajma automobila u Ženevi.

foto © Land Rover
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.