Porsche Boxster Spyder model će imati 375ks snage

Izvor: Moto.rs, 23.Mar.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porsche Boxster Spyder model će imati 375ks snage

Britanski mediji javljaju da će Porsche Boxster Spyder model imati 375ks snage. Porsche je još ranije potvrdio da radi na vodećem u klasi modelu Boxster koji bi trebalo da oživi Spyder naziv.

Ovaj model bi trebalo da bude pozicioniran iznad GTS modela u okviru Boxster opsega. Vozilo je razvijeno od strane kompanijinog odeljenja za mainstream operacije pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << čemu će posedovati šestocilindarski linijski motor koji razvija 375ks snage. Najnoviji izveštaji su kontradiktorni sa prethodnim glasinama koje su sugerisale da Porsche Boxster Spyder neće dobiti povećanje snage u odnosu na GTS model koji je razvijao 330ks snage i 370Nm obrtnog momenta. Porsche je ranije najavio da će se Boxster Spyder model pojaviti tokom ove godine i da će premijeru imati na sajmu automobila u Frankfurtu.

foto © Porsche

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Model 2015 Mercedes-Benz GLE premijerno u Njujorku

Izvor: Moto.rs, 23.Mar.2015

Nemački mediji su objavili informaciju da će Mercedes-Benz GLE biti predstavljen 1. aprila ove godine u toku održavanja sajma automobila u Njujorku...Mercedes-Benz je najavio da će ovaj model biti predstavljen u toku ove godine, a prethodno objavljene špijunske fotografije ukazuju na to da će ovaj...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.