Model 2015 Mercedes-Benz GLE premijerno u Njujorku

Izvor: Moto.rs, 23.Mar.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Model 2015 Mercedes-Benz GLE premijerno u Njujorku

Nemački mediji su objavili informaciju da će Mercedes-Benz GLE biti predstavljen 1. aprila ove godine u toku održavanja sajma automobila u Njujorku.

Mercedes-Benz je najavio da će ovaj model biti predstavljen u toku ove godine, a prethodno objavljene špijunske fotografije ukazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << na to da će ovaj model odlikovati umerene izmene po pitanju dizajna. Velika je verovatnoća da će GLE 450 AMG biti opremljen twin-turbo V6 3.0L koji razvija 367ks i 520Nm a biće pozicioniran ispod vrhunskog GLE 63 AMG modela koji karakteriše twin-turbo V8 5.5L motor koji razvija 557ks i 700Nm u okviru standardne verzije i 585ks i 760Nm u okviru S varijante. U ponudi će biti i plug-in hibridna verzija koja će biti komercijalizovana pod nazivom 500e, ali dodatne informacije za sada nisu poznate. Budući da će javno predstavljanje biti upriličeno 1. aprila, Mercedes-Benz bi mogao da odluči da GLE model online putem predstavi u toku naredne nedelje.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.