OPAAA - Asmin kupio Staniji besnu mašinu od 280.000 EVRA, starleti stigao rođendanski poklon: Poseban je kao i žena mog života

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 09:25

OPAAA - Asmin kupio Staniji besnu mašinu od 280.000 EVRA, starleti stigao rođendanski poklon: "Poseban je kao i žena mog života"

Dobrojevićeva će se sada voziti u skupocenom automobilu, kojim je njen dragi odlučio da je obraduje

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, koja je trenutno u rijalitiju "Elita" svojoj devojci Staniji Dobrojević kupio je skupoceni automobil za rođendan.

Naime, Asmin je besnu mašinu marke porše od 280. 000 evra podelio na svom Instagram profilu i napisao:

- Poklon za moju ljubav. Nadam se da će joj se svideti rođendanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poklon, nešto posebno kao što je i žena mog života posebna. S. - poručio je Durdžić.

Zatim se Asmin oglasio za domaći medij i otkrio:

- Krijem od nje boju, zbog toga su slike crno bele. Rođendan joj je 17. Marta ali ja nisam mogao da izdržim, saznaće da sam joj kupio Poršea preko storija jer je sad na manikiru. Jedva čekam reakcije - poručio je on.

Da podsetimo, Aneli Ahmić kada je ulazila u rijaliti "Zadruga" pričala je kako ju je muž prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, a od tada su njih dvoje u žestokom medijskom ratu.

Srbija Danas/Blic/Prenela: A.N.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.