Kompanija Porsche radi na Cayman GT4 trkačkom automobilu

Izvor: Moto.rs, 11.Okt.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Porsche radi na Cayman GT4 trkačkom automobilu

Porsche trenutno radi na razvoju osnovnog GT trkačkog modela koji će biti baziran na modelu Cayman i građen prema GT propisima. Nemački proizvođač je testirao trkačku verziju svog Cayman kupe modela koji će biti ispod 911 baziranog GT3 Cup modela, GT3 R i RSR modela.

Ne želi svako vozilo koje košta 500.000 evra i razvija 600ks snage za trke, navode iz ove kompanije i najavljuju da će uskoro biti objavljene zvanične specifikacije ovog modela. Klasična verzija Cayman GT4 modela za vožnju po putevima se takođe očekuje. Ovaj model bi mogao da ima linijski šestocilindarski motor snage 450ks i zapremine 3.8L.

foto © Worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.