Gradina: Za dva dana oduzeto 110.000 evra

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jul.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradina: Za dva dana oduzeto 110.000 evra

Carinici su na graničnom prelazu “Gradina“, na srpsko-bugarskoj granici, tokom kontrole na izlaznoj strani, za samo dva dana sprečili da iz Srbije bude izneto preko 110.000 neprijavljenih evra, saopštila je Uprava carine. U saopštenju se navodi da je poslednji prekršaj zabeležen 9. jula kada je na prelaz u večernjim časovima pristigao automobil „Porsche Cayenne“, nemačkih registarskih oznaka, kojim je iz Nemačke u Tursku putovalo dvoje turskih državljana. Carinici su tada, kontrolom automobila, u kaseti ispod vozačevog sedišta pronašli 39.000 evra, od čega su vozaču i majci u čijoj je pratnji putovao, vratili dozvoljen iznos od po 10.000 evra. Istog...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za 2 dana na prelazu Gradina oduzeto preko 110.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2017

Carinici na graničnom prelazu Gradina u nekoliko odvojenih slučajeva sprečili su šverc preko 110.000 evra koje su putnici krili ispod sedišta, u ličnom prtljagu, ali i u donjem vešu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.