Bahato je parkirao PORŠE na ulici zbog čega su mu automobil RAZNELI BOMBOM (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahato je parkirao PORŠE na ulici zbog čega su mu automobil RAZNELI BOMBOM (FOTO) (VIDEO)

Luksuzni iznajmljeni "porše" je raznesen nakon što je greškom označen kao pretnja, a ovaj neobični incident dogodio se u prometnom delu Pariza, blizu Senata.

Vozač automobila marke "porše karere S" je ilegalno parkirao vozilo, te je to razlog zašto je vozilo označeno kao pretnja. Čovek pod pseudonimom Oliver, priznao je da se pogrešno parkirao, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << planira da traži odštetu.

Iako se loše parkirao, na internetu je Oliver imao podršku, pa je jedan čovek napisao da mu je policija raznela auto jer su "bili ljubomorni", dok je drugi čovek ironično napisao da je " dobro poznato da se teroristi "šire" u poršeima".

idiots and their fancy cars RT @TheLocalFrance: Bomb squad blows up Paris driver's badly-parked Porsche https://t.co/SCXaoeMdXN pic.twitter.com/1aXc9ghwDr

— Matthew Fraser (@frasermatthew) November 23, 2016

Godinu dana nakon terorističkog napada u Parizu, u Francuskoj i dalje vlada vanredno stanje i tako će ostati do januara 2017. godine.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: RT)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.