Navijači Dinama izbodeni u Napulju

Izvor: B92, 23.Nov.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Dinama izbodeni u Napulju

Dvojica navijača kijevskog Dinama završila su u bolnici posle napada pristalica Napolija pred duel dva tima u Napulju u 5. kolu B grupe Lige šampiona.

Kako prenose lokalni mediji, Ukrajinci, koji su imali obeležja, pretpeli su povrede uboda nožem, ali na različitim delovima italijanskog grada.

Policija iz Napulja još nije identifikovala počinioce, ali su počinioci snimljeni sigurnosnim kamerama na dve lokacije.

To je isti slučaj nasilja u tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana pred utakmice u Ligi šampiona, pošto je jedan navijač Juventusa izboden u Sevilji, a ove jeseni su indidente pravili i huligani zagrebačkog Dinama, Napolija, Bešiktaša, Legije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijači Dinama izbodeni u Napulju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2016

Dvojica navijača kijevskog Dinama završila su u bolnici posle napada pristalica Napolija pred duel dva tima u Napulju u 5. kolu B grupe Lige šampiona...Kako prenose lokalni mediji, Ukrajinci, koji su imali obeležja, pretrpeli su povrede uboda nožem, ali na različitim delovima italijanskog grada...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.