SRAMNO! Šef Đilasovog Saveza u Lazarevcu lažno optužio državnog sekretara za nasilje, a istina je potpuno drugačija (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMNO! Šef Đilasovog Saveza u Lazarevcu lažno optužio državnog sekretara za nasilje, a istina je potpuno drugačija (FOTO)

Skandalozna Petkovićeva objava na društvenim mrežama odnosila se na nemilu scenu u Stepojevcu Prvi čovek Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloš Petković, lažno je optužio državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića da je “zataškao saobraćajnu nesreću” na Ibarskoj magistrali, iako je prava verzija događaja kod Stepojevca – dijametralno suprotna.Skandalozna Petkovićeva objava na društvenim mrežama odnosila se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na nemilu scenu u Stepojevcu, juče oko 17 časova, tokom koje je jedna osoba teže povređena. Naime, tokom popodnevnog špica dvojica vozača su se sporečkala, a naizgled banalna svađa se završila tako što je mladić iz sivog “golfa” izašao, prišao starijem čoveku sa kojim se “zakačio”, izvukao ga iz kola i brutalno nokautirao.Kako je “Novostima” ispričao jedan od vozača koji se zatekao u koloni, čovek je od siline udarca pao na put, izgubivši svest. Ležao je nepomičan. Prolaznici su se uspaničili, pritrčavši da mu pomognu. Tada je službenim kolima naišao državni sekretar Stević, koji je izašao iz automobila i prišao povređenom.Čovek je krvario. Nije se pomerao. Stević je skinuo majicu kako bi mu obmotao glavu. Pozvao je odmah Hitnu pomoć i saobraćajnu policiju – ispričao je očevidac za “Novosti”.Foto: FejsbukPROČITAJTE JOŠ: INCIDENT U CENTRU BEOGRADA: Predstavnici SzS pokušali fizički da spreče promociju "Vrapca"Vest da se “nešto dešava” u Stepojevcu odmah se proširila i na društvenim mrežama, a Petković iz SzS je to iskoristio da na najprizemniji način oblati svoje političke protivnike.Foto: FejsbukOn je napisao: Stepojevac, policijska patrola pod rotacijom, auto nasred magistrale, nekoliko okupljenih ljudi i visoki funkcioneri Srpske napredne stranke. Možda još jedno zataškavanje saobraćajne nezgode? Evo vesti za lokalnu televiziju Gem.Ubrzo posle objave ove lažne vesti, Petković je okrenuo ploču javno se izvinivši Steviću?!Foto: Fejsbuk
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nabildovani siledžija udara čoveka, ovaj ostaje nepomičan na zemlji: Stravičan snimak nasilja koje je Đilasov Savez iskoristio za lažne političke optužbe (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2019

Na snimku se vidi kako je došlo do sukoba dva vozača i kasnije reakcija Bojana Stevića koji je tu slučajno prolazio Posle lažnih optužbi prvog čoveka Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloša Petkovića, na račun državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.