Žena varala na vozačkom, policija intervenisala - njen muž ujeo vlasnika auto škole za rame

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 10:56

Žena varala na vozačkom, policija intervenisala - njen muž ujeo vlasnika auto škole za rame

Bila je spremna na sve kako bi bila sigurna da će položiti vozački, ali je austrijska policija morala da je udalji sa polaganja posle prijave instruktora

Austrijska policija je morala da prekine vozački ispit u jednoj auto školi u Inzbruku nakon što su instruktori otkrili da jedna polaznica pokušava da vara na ispitu.

Auto-škola je kontaktirala policiju pošto je 40-godišnja polaznica počela čudno da se ponaša prilikom polaganja pismenog dela ispita, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavio je portparol policije.

Žena je bila spremna na ne bi li bila sigurna da će položiti vozački ispit. Zato je kod sebe imala blutut slušalicu i skrivenu kameru ušivenu u džemper, prenosi Hina.

Dok ju je policija ispitivala, pojavio se njen suprug koji je na svaki način želeo da sa njom izađe iz auto-škole. Situacija je eskalirala u ozbiljnu raspravu u kojoj je muškarac ugrizao vlasnika auto škole za rame.

Policija je, na kraju, protiv para podnela prekršajne prijave, protiv muža za napad, a protiv žene za varanje na ispitu.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.