Zatvor zbog vožnje u pijanom stanju, bez vozačkog ispita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvor zbog vožnje u pijanom stanju, bez vozačkog ispita

Prekršajni sud u Novom Sadu osudio je na 40 dana zatvora 33-godišnjeg Novosađanina koji je, bez vozačke dozvole i uz zabranu upravljanja vozilom ponovo uhvaćen u vožnji i to u pijanom stanju.

Naime, kako je objavljeno na sajtu MUP-a, novosadska policija uhvatila je osumnjičenog u Kisačkoj ulici, kako u stanju teške alkoholisanosti vozi "bmv", bez položenog vozačkog ispita i u vreme kada mu je sudskom odlukom zabranjeno upravljanje motornim vozilom.

Njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je saobraćajna policija u septembru uhvatila u vršenju sličnih prekršaja u Futoškoj ulici i privela prekršajnom sudiji.

U Prekršajnom sudu juče mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 40 dana i zaštitna mera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od godinu dana, navodi policija.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosađanin vozio mortus pijan, ide u zatvor

Izvor: Mondo, 07.Feb.2017

Prekršajni sud u Novom Sadu osudio je na 40 dana zatvora 33-godišnjeg Novosađanina koji je, bez vozačke dozvole i uz zabranu upravljanja vozilom ponovo uhvaćen u vožnji i to u pijanom stanju...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Naime, kako je objavljeno na sajtu MUP-a, novosadska policija uhvatila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.