Izvor: B92, 31.Avg.2009, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao na vozačkom, pa napao policajca

Beograd -- Saobraćajni policajac Radisav Filipović povređen je na poligonu za obuku vozača na Banjici u Beogradu, kada ga je napao kandidat za polaganje vozačkog ispita.

Kako saznaje B92, na njega je metalnom šipkom nasrnuo Predrag Vasić, najverovatnije samo zbog toga što je pao na vozačkom ispitu. Policajac je sa naprsnućem prvog pršljena i razderotinom na glavi prebačen na Vojno-medicinsku akademiju.

Policajac Radisav Filipović nije ni pretpostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će ga fizički napasti osamnaestogodišnji Predrag Vasić iz Beograda samo zato što nije položio vozački ispit.

Prema svedoćenju očevidaca, mladić je posle ispita auto-školi prijavio da je pao na ispitu, vratio se do poligona, a onda metalnom šipkom nasrnuo na policajca.

Filipović je od udarca u glavu pao na zemlju.

Mladića su odmah nakon toga savladali ostali policajci, posle čega je uhapšen.

Vlasnik auto-škole Slobodan Đorđević kaže da je Vasiću danas bio drugi put da polaže vozački ispit.

"Baš me je iznenadilo da tako može nešto da uradi. Valjda je to u afektu uradio, mada mi nije stvarno jasno zašto je udario policajca”, kaže Đorđević.

Policajci koji su ostali na uviđaju veruju da je incidentu prethodila i rasprava između njihovog kolege i Vasića zbog toga što je mladić na ispit došao u šortsu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut saobraćajac

Izvor: S media, 31.Avg.2009

Saobraćajni policajac Radisav Filipović teško povredjen u napadu V.P. (18) metalnom šipkom na poligonu za obuku vozača na Banjici u Beogradu, rečeno u MUP-u Srbije. ..Policajac je sa naprsnućem prvog pršljena i razderotinom na glavi prebačen na Vojno-medicinsku akademiju, a V.P. je zadržan...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.