POLAGANJE ZA B KATEGORIJU

Izvor: autoskolastop.rs, 09.Nov.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLAGANJE ZA B KATEGORIJU

Posedovanje putničkog automobila i identifikacionih dokumenata kao što su vozačka i saobraćajna dozvola odavno nije luksuz, već potreba.

Ako ste uspešno položili vozački ispit i posedujete svoje vozilo, znate i sami koliko je značajna mogućnost ići bilo gde i bilo kad, a da ne morate da molite nekog drugog da Vas vozi i da se gurate u gradskom prevozu.

Takođe, mnogi poslovi zahtevaju posedovanje vozačke dozvole, a neretko i sopstvenog automobila.

Polaganje za vozačku dozvolu gledajte i kao ulaganje u sebe i sticanje novog, dragocenog znanja, koje će Vam u budućnosti biti itekako korisno.

Odabir B kategorije za polaganje u auto školama je ubedljivo najčešći, a auto škola Stop Line je svakako obezbedila odlične uslove za obuku svakog kandidata.

U nastavku teksta, upoznajte se sa B kategorijom, ispitima i probnom vozačkom dozvolom, a takođe saznajte zašto svoje poverenje treba da poklonite baš auto školi Stop Line.
ŠTA SE PODRAZUMEVA POD B KATEGORIJOM?
Tipovi vozila koja se kreću po našim putevima svrstane su u određene kategorije.

Kada je u pitanju B kategorija, govori se o putničkim vozilima čija masa ne prelazi 3.5t i nemaju više od 8 sedišta.

Teorijski deo obuke, polaganje teorijskog ispita i časovi vožnje vezani za praktični deo se mogu obaviti kada kandidat napuni 16 godina, a polaganje praktičnog dela sa 17 godina.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na autoskolastop.rs...