NESLAVNO PALA VOZAČKI ISPIT: 63-godišnjakinja na poligonu napravila haos i završila u bolnici (FOTO+ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 12:29

NESLAVNO PALA VOZAČKI ISPIT: 63-godišnjakinja na poligonu napravila haos i završila u bolnici (FOTO+ VIDEO)

U poznijim godinama je teže učiti, a to se posebno vidi u veštinama gde su potrebni dobri refleksi.

Ambiciozna 63-godišnja polaznica autoškole iz Argentine na teži način suočila se sa izazovima koji su joj bili zadati, možda i jedan od najgorih koji je mogao da joj se dogodi u kontrolisanim uslovima poligona za polaganje ispita, piše Index.hr.

Ona je sela u Volkswagen Gol i krenula poligonom. Već nakon prvog skretanje je udarila ivičnjak, a potom se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije zaustavila na znak Stop. Potom opet udara ivičnjak, ali se vraća na put. Samo nakratko, jer tada naglo ubrzava, seče "saobraćajnicu" i katapultira se u čelični stub. Sudeći po ubrzanju utisak je da je polaznica u panici stisnula gas umesto kočnice. Auto završava na boku, a vrlo verovatno smrtno preplašena kandidatkinja spektakularno završava svoju vozačku karijeru.

BBC navodi da je polaznica pretrpela lakše povrede i da je odvedena u bolnicu.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.