Muškarac se prerušio u svoju MAJKU i pokušao umesto nje da POLOŽI ISPIT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac se prerušio u svoju MAJKU i pokušao umesto nje da POLOŽI ISPIT! (VIDEO)

Brazilac Heitor Šive (43) uhapšen jer se prerušio u svoju majku i pokušao da umesto nje položi vozački ispit.

Nakon što je njegova majka Marija tri puta pala test, on je odlučio da priskoči u pomoć.

Obukao je bluzu sa cvećem, nalakirao nokte i našminkao se, stavio periku i uputio se do Nova Mutum Parane, gde je u početku delovalo da je njegov plan uspeo.

Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se rodila kada je instruktorka vožnje shvatila da žena čiju fotografiju vidi na ličnoj karti nije ona koja sedi pored nje.

- Potrudio se da deluje prirodno. Stavio je dosta šminke, nokti su mu bili lepi i nosio je ženski nakit - rekla je instruktorka Alina Mendoka.

Policija je obaveštena i Šive je uhapšenu auto školi zbog prevare i krađe identiteta.

- Već je priznao. Priznao je da on nije ta žena, već njen sin i da je probao umestno nje da položi praktičan deo vozačkog ispita - dodala je instruktorka.

Navodno, Šive je rekao kako njegova majka nije znala za njegov plan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.