Mladi vozači iz S.Mitrovice na obuci o bezbednoj vožnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi vozači iz S.Mitrovice na obuci o bezbednoj vožnji

Učenici srednjih škola sa teritorije Sremske Mitrovice, koji su ove godine položili vozački ispit, danas su posetili Nacionalnu vozačku akademiju Navak u Subotištu. U organizaciji Grada Sremska Mitrovica i Odeljenja saobraćajne policije unutrašnjih poslova, mladi vozači mogli su da se kroz teorijski i praktični deo upoznaju sa pravilima bezbedne vožnje.

Mladi vozači, njih 50 imaju probne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozačke dozvole, a na poligonu Nacionalne vozačke akademije - Navak u Subotištu, danas su prošli kroz različite simulacije koje su im na najbolji način ukazale koje ih opasnosti vrebaju za volanom i kako su izjavili biće im od koristi prilikom vožnje.

Posetu je organizovao Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Odeljenjem saobraćajne policije unutrašnjih poslova, kako bi deca uz profesionalnu obuku stekli potrebno iskustvo, istakao je načelnik gradske uprave za saobraćaj komunalne inspekcijske poslove Grada S. Mitrovica

Poseta,koja je edukativnog karaktera je nastavak saradnje Sremske Mitrovice i Nacionalne vozačke akademije, a prema rečima načelnice gradske uprave za obrazovanje, cilj je da se smanji stopa nastradalih u saobraćaju.

Opšti zaključak i cilj današnje posete učenika srednjih škola sa teritorije Sremske Mitrovice, Nacionalnoj vozačkoj akademiji u Subotištu, mogao bi biti, da samo vozač koji dobro zna šta ga očekuje i koji je uvek spreman da pravilno reaguje može da sačuva sebe i druge.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.