Ne seća se napada na policajca

Izvor: Glas javnosti, 02.Sep.2009, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne seća se napada na policajca

BEOGRAD - Predrag Vasić (18), koji je drvenom palicom prekjuče pretukao saobraćajnog policajca Radosava Filipovića (41) na polaganju vozačkog ispita, trebalo bi da bude saslušan kod istražnog sudije u toku današnjeg dana, saznaje naš list. Prema informacijama do kojih smo došli, Vasić je u policiji izjavio da je bio revoltiran Filipovićevim ponašanjem na ispitu. Kako je on objasnio, policajac ga je pre, a i tokom vožnje „kinjio“ zbog garderobe i slabog vida. Vasić je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saznajemo, rekao i da je umesto uobičajenih 10, on na polaganju morao da vozi duže od 20 minuta, kao i da je sudeći po Filipovićevom ponašanju pre samog polaganja izgubio sve šanse da ispit prođe.

Sačekuša

Prema našim saznanjima, Vasić je u policiji izjavio i da je nekoliko minuta pre nego što je udario Filipovića bio u stanju teškog afekta, kao i da je potpuno izgubio sećanje na trenutak kada je posegao za motkom. I pored izjava očevidaca, kao i direktora škole da je od momenta od kada je Vasić pao, pa do trenutka kada je udario Filipovića prošlo samo pet minuta, policajci koji su takođe bili prisutni na poligonu, izjavili su da je Vasić duže od 20 minuta čekao njihovog kolegu da se pojavi, a zatim ga mučki pretukao.

Lažu, nije ga čekao 20 minuta, bilo je neposredno nakon obaranja.

E sada zamislite kakva ce to nasilna bitanga da bude u saobracaju. To su posle vozaci koji voze obrnutim smerom uskacu ispred vozila kada preticu preko duple pune, a ako to naglas primetite potezu od letve preko noza do pistolja. Eh gde je goli otok i za njega i za njegove jer sve polazi iz kuce.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.