Evrovizija 2024: Ovo su svi finalisti!

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024, 23:20

Evrovizija 2024: Ovo su svi finalisti!

Večeras je u Malmeu održano drugo polufinalno veče "Evrovizije 2024" i zvanično smo dobili spisak svih finalista, koji će se u subotu, 11. maja, boriti za prestižnu titulu pobednika. 
U finale 68. po redu takmičenja za najbolju pesmu "Evrovizije 2024" plasiralo se dvadeset najboljih učesnika iz prve i druge polufinalne večeri.
Prema izboru publike i žirija iz prve polufinalne večeri u finale su se plasirali: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Finska, Irksa, Kipar, Luksemburg, Litvanija, Poljska i Ukrajina.
Nakon glasanja publike i sabiranje glasova, odlučeno je da iz drugog polufinala  u veliko  finale idu: Letonija,...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOU PROGRAM VEĆI NEGO "DO SILVANE DO NIRVANE" Ovo su svi finalisti "Evrovizije 2024": Biće i veštičarenja, golotinje i spektakla

Izvor: Blic, 10.Maj.2024, 06:01

Nakon dve polufinalne večeri "Evrovizije 2024" imamo konačan spisak od 26 zemalja, koje će se u finalu boriti za titulu najboljeg muzičkog performera.

Nastavak na Blic...

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA kako predstavnik Danske BOJKOTUJE Izraelsku predstavnicu: Dok je pričala on prekrio glavu i pravio se da spava

Izvor: Blic, 10.Maj.2024

Drugo polufinale prestižnog takmičenja "Evrovizija" održano je sinoć, dok je veliko finale u subotu i tada će biti proglašen pobednik.

Nastavak na Blic...

EVROVIZIJA 2024 Evo gde sve možete pratiti VELIKO FINALE, pod kojim broje nastupa Teya Dora i ko će sve moći da glasa

Izvor: Blic, 10.Maj.2024

U subotu, 11. maja u 21. čas, na Prvom programu, u direktnom prenosu iz Malmea, pratićemo finale 68. takmičenja za Pesmu Evrovizije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.