Zapaljen automobil Slavka Simića

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen automobil Slavka Simića

Noćas pola sata posle ponoći u Leposaviću je izgoreo automobil vlasnika S. S. saopštio je RTS-u portparol policije na severu Kosova Branislav Radović. Nezvanično, reč je o automobilu Slavka Simića.
Automobil marke "pežo" u potpunosti je izgoreo a tužilac je nakon uviđaja slučaj okvalifikovao kao podmetanje požara.

Automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je bio parkiran u blizini zgrade u kojoj stanuje Slavko Simić, član Predsedništva kosovske skupštine. Kosovo onlajn nezvanično saznaje da je automobil pripadao Simiću.
Vatrogasne jedinice nisu uspele da spreče potpuno uništenje automobila.
Istraga je u toku.
Reagovao je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić koji je rekao da je paljenje automobila Slavka Simića kukavički akt onih koji veruju da se na taj način može otupiti volja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji da se bori za svoja prava i opstanak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.