Zapaljen auto gradskog funkcionera

Izvor: B92, 11.Nov.2012, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen auto gradskog funkcionera

Vranje -- U Vranju je rano jutros zapaljen automobil Branimira Stojančića, člana Gradskog veća i sekretara Gradskog odbora SPS.

"Putnički automobil 'pežo 206', vlasništvo Branimira Stojančića iz Vranja zapaljen je jutros oko 4 sata", rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Portparol policije je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je istraga u toku i da je vodi istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Marija Janićijević.

Sekretar Izvršnog odbora vranjskih socijalista Branimir Stojančić izjavio je da istragu o tom slučaju vode operativči iz Beograda.

Stojančic, koji je i član gradskog veća u Vranju, rekao je agenciji Beta da smatra da istraga o tome ko je rano jutros zapalio njegov automobil "pežo 206", ide u dobrom pravcu.

"Ne bih da otkrivam detalje jer je istraga u toku i u nju je uključena i celokupna vranjska policija kao i BIA", kazao je Stojančić.

On je rekao da se kući vratio desetak minuta pre nego što je automobil zapaljen i da nije primetio ništa sumnjivo.

Stojančić je dodao da su ga o požaru obavestile komšije koje su pozvale vatrogasce i policiju, nakon što su se čule dve eksplozije od, kako se pretpostavlja, zapaljenih guma i popucalog stakla na

automobilu.

Stojančić je u dva mandata član Gradskog veća za socijalnu politiku, nacionalne manjine, etničke zajednice i nevladine organizacije i portparol veća.

Posle poslednjih lokalnih izbora, na kojima je u Vranju pobedila SPS, Stojančić je imenovan za sekretara Gradskog odbora te stranke.

Na septembarskoj sednici Skupštine grada Vranja saopšten je podatak da je u Vranju, u poslednje dve godine bilo 15 paljevina automobila, ugostiteljskih i stambenih objekata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljen automobil sekretara SPS u Vranju

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2012

U Vranju je rano jutros zapaljen automobil Branimira Stojančića, člana Gradskog veća i sekretara Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zapaljen automobil gradskog funkcionera

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Nov.2012

Putnički automobil 'pežo 206', vlasništvo Branimira Stojančića iz Vranja, ulici Justina Popovića broj 16, zapaljen je jutros oko 4 sata", rekao je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.