Izvor: Radio 021, 09.Jan.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zapaljen automobil člana Srpske liste Slavka Simića

Automobil člana Predsedništva Srpske liste Slavka Simića zapaljen je u toku prethodne noći u Leposaviću.

Automobil marke "pežo" u potpunosti je izgoreo, a tužilac je nakon uviđaja slučaj okvalifikovao kao podmetanje požara.

Automobil je bio parkiran u blizini zgrade u kojoj stanuje Simić.



Vatrogasne jedinice nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uspele da spreče potpuno uništenje automobila.



Istraga je u toku.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je saopštio da je paljenje automobila Slavka Simića u Leposaviću "kukavički akt onih koji veruju da se na ovaj način može otupiti volja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji da se bori za svoja prava i opstanak".

"Činjenica da se ovo dogodilo u Leposaviću, na krajnjem severu Kosova i Metohije, trebalo bi da bude poruka da borci za prava srpskog naroda nisu nigde bezbedni i da su im život i imovina ugroženi gde god da se nalaze", navodi se u saopštenju Đurića.

Đurić je pozvao nadležne organe da bez odlaganja istraže i kazne odgovorne za napad na, ističe, jednog od najistaknutijih i najboljih srpskih predstavnika na Kosovu i Metohiji.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Peugeot,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.