TEŽAK SUDAR U NIŠU: Povređeno dvoje dece i žena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 20:02

TEŽAK SUDAR U NIŠU: Povređeno dvoje dece i žena!

Do sudara je došlo nedaleko od kružnog toka na Trošarini

Dvoje dece i žena povređeni su u sudaru teretnog vozila marke "folksvagen" i putničkog automobila marke "pežo" koji se desio danas oko 14.30 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu.

, u smeru ka Nišu, kada se "folksvagen", kojim je upravljao vozač star 38 godina, u sustizanju, u zakucao, u "Pežo" za čijim je volanom bio četrdesetpetogodišnji muškarac.

Svi povređeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalazili u pežou. Prema prvim informacijama, dvoje dece, koja su sedela na zadnjem sedištu automobila i žena koja je bila suvozač, na sreću, samo su lakše povređeni.

Oni su prevezeni u Klinički centar u Nišu radi pregleda i dijagnostike ali prema prvim informacijama nemaju teže povrede.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke udesa.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Troje lakše povredjeno u udesima

Izvor: Beta, 30.Apr.2021, 08:21

Hitna pomoć obavila je tokom noći 16 intervencija na javnim mestima, a zbrinute su tri osobe uglavnom lakše povredjene u saobraćajnim nesrećama na beogradskim ulicama.U udesima koji su se dogodili oko jedan sat posle ponoći u Matice Srpske i bulevaru Neznanog junaka povredjeno je dvoje motociklista,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.